Hvad indeholder legepladsen i Øster Bjerregrav?

Legepladsen troner flot frem midt i parken. To store klatretårne med rutsjebaner, klatrenet, en smal bro, fantastisk udkigsmuligheder i toppen, gyngestativ, vippe og vippedyr.

Til de helt mindste findes der en mindre legeplads med et mindre klatretårn, legetog og en snurretop. Rundt imellem er der to trampoliner oppe på bakkerne.

Lidt væk fra den store legeplads foran madpakkehuset findes bevægelsesbjerget. Bevægelsesbjerget er en gymnastisk udfordring med armgangsstiv, kolbøttestænger, balancebomme mm. På toppen af bjerget er der to trampoliner. Rundt omkring på bjergets underlag er der lavet tal, bogstaver samt simple matematiske tegn såsom +, -, * og /, så hjernen også kan komme på arbejde under legen.

På selve bakken er en lille balancebane med nogle “elefantfødder” og balancebomme, så de mindre børn kan øve deres balance. Til de større børn er der etableret 3 “vippedyr” formet som surfbræt, her er store som små udfordret i at holde balancen.

Ved siden af bevægelsesbjerget er der en løbebane, med mulighed for længdespring i graven, i modsat ende er asfalten udvidet så der kan spilles basket.

Koncepttegning af legepladsen.

Prøv kræfter med Tarzanbanen

Børn og barnlige sjæle kan udfordre deres balance, koordination, styrke og mod på aktivitetsparkens Tarzanbane. Den er også en god måde at interagere med familien eller vennerne og dele en sjov oplevelse.

Øster Bjerregrav Aktivitetsparks Tarzanbane.

Udfordrer dig selv med Infinity banen

Aktivitetsparken rummer yderligere en interaktiv bevægelsesbane, som i høj grad kan få pulsen op med nogle sjove lege — man vælger simpelthen blot hvilken leg på den store konsol og herefter starter morskaben. Man kan vælge imellem 4 lege som hver især motiverer til bevægelse, latter og en sjov tid sammen.

Infinity banen i Øster Bjerregrav Aktivitetspark.

Er du glad for parken?

Hjælp os med at gøre parken endnu bedre, så det fortsat kan være et tiltrækkende område at komme i.