Hvad indeholder skaterparken?

Skaterparken i Øster Bjerregrav Aktivitetspark er et rent el dorado for børn, unge og voksne, der er glade for udfordringer på hjul. Lige meget om det er løbehjul, skateboard, rulleskøjter eller bmx, så er skaterparken fyldt med udfordringer for både begyndere og øvede.

Skaterparken indeholder både et fedt street område med bank, slappy, manual pad, forskellige ledges og bars samt kicker.

Herudover er der en bowl sektion fra 1.5m til 1.9m dyb m. love seat, cradle mv. Sidst er der etableret en voldsomt underholdende pump-track hvor man virkelig kan få fart på.

Ved multibanen kan du prøve kræfter med en half-pipe, hvor man kan forsøge sig med tricks, der kræver både højde og fart.

Skaterparken har mange timers udfordring og underholdning i sig lige meget om du kommer alene, med dine venner eller din familie.

Video fra indvielsen af skaterparken i Øster Bjerregravs Aktivitetspark.Lån skateboards, løbehjul og hjelme til skaterparken

Hvis i som institution, skole eller lignende planlægger at besøge aktivitetsparken, kan foreningen være behjælpelig med udlån af skateboards, løbehjul og hjelme.

Kontakt foreningen for at høre nærmere.

Er du glad for parken?

Hjælp os med at gøre parken endnu bedre, så det fortsat kan være et tiltrækkende område at komme i.