Hvordan kan du støtte?

Lige pt. er der flere muligheder til at støtte Aktivitetsparken økonomisk og vi er meget åbne overfor andre forslag, så har du en ide, så kontakt os endelig. Herudover tager vi imod praktisk hjælp m. f.eks. vedligehold af grønne arealer, eftersyn af legepladsen mm. er du frisk på dette så kontakt os endelig, vi har det altid hyggeligt når vi arbejder.

  • Bliv medlem af foreningen
  • Kontant donation
  • Sponsor aftale
  • Tal med Vimobil
  • Bliv medlem af Det Faglige Hus
  • Sælg dit hus igennem EDC Mæglergruppen - Det runde hus

 

Bliv medlem af foreningen:

Foreningen for Øster Bjerregrav Aktivitetspark, er en åben forening med formål at sikre udvikling, drift og vedligehold af Aktivitetsparken, der er fastsat et årligt kontingent på 100 kr., som ligeledes giver stemmeret til den årlige generalforsamling som afholdes i 2. kvartal.
Du melder dig ind ved at overføre 100 kr. til foreningens konto og skriver "medlemskontingent" i besked. Eller ved mobilepay til kasserer Svend Aage Nielsen på tlf. 26774543 med beskeden "BAPA - kontingent". Alternativt kan du betale kontant til kasseren efter aftale.
Bank info:
Sparekassen Kronjylland
Reg. Nr.: 9321
Konto nr.: 0010341612

Kontant donation:

Har du lyst og mulighed for, at støtte med et en gangs kontant beløb er du hjertelig velkommen til enten, at lave en bank overførsel med teksten "donation", lave en overførsel via mobilepay til Svend Aage Nielsen på 26774543 med teksten "BAPA - Donation" ellers kan du også lave en kontant donation ved forudgående aftale med kasseren.

Sponsor aftale:

Ejer, leder eller arbejder du i en virksomhed, som vil sponsorere Aktivitetsparken er dette ligeledes en mulighed, dette aftales individuelt med jeres firma, og vi kan selvfølgelig tilbyde jer eksponering via hjemmeside, Facebook gruppe og fysisk på en sponsortavle i Aktivitetsparken - Har dette jeres interesse så kontakt formand Bjarke Nordentoft på 27570999, eller via mailadressen: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Tal med Vimobil:

Vi har indgået en aftale med telefonselskabet Vimobil, de giver 8% retur af jeres abonnement til foreningen, dvs. at i støtter foreningen uden at i tænker over det! Tjek derfor ud om Vimobil har et abonnement som passer til dig, dine børn eller dit firma - som er til glæde for både jer og os www.Vimobil.dk

Bliv medlem af det faglige hus:

For hver som melder sig ind i Det Faglige Hus, giver Det Faglige Hus 1000 kr. til foreningen. Det koster ikke ekstra for dig! Det eneste du skal gøre er, at når du udfylder din indmeldelse skal du vælge "Min klub sponsorat", når de spørger hvor du har hørt om Det Faglige Hus, her skriver du så "Foreningen for Øster Bjerregrav Aktivitetspark" i bemærkningsfeltet. og VUPTI så har du hjulpet med at skaffe 1000 kr. til aktivitetsparken. www.detfagligehus.dk.

Sælg hus med EDC Mæglergruppen - Det Runde Hus:

EDC Mæglergruppen har givet os mulighed for, at tilbyde jer en kanon god deal, hvis i skal sælge jeres hus, de tilbyder at donere 2500 kr. til foreningen OG give jer en rabat på 8000 kr. inkl. moms i salær på jeres hus! Det er win-win der vil noget, det eneste i skal gøre er, at fortælle jeres mægler, at i ønsker at benytte jer af dette tilbud, ved et salg udbetales donationen til Aktivitetsparken og i modtager jeres rabat på hus salget. www.detrundehus.dk
(Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter og rabatten gælder kun ved indgåelse af en formidlingsaftale)