Sådan kan du støtte Aktivitetsparken

Herunder kan du se forskellige konkrete tiltag, du kan gøre, for at støtte parken.


Bliv medlem af foreningen

Foreningen for Øster Bjerregrav Aktivitetspark, er en åben forening med formål at sikre udvikling, drift og vedligehold af Aktivitetsparken, der er fastsat et årligt kontingent på 100 kr., som ligeledes giver stemmeret til den årlige generalforsamling som afholdes i 2. kvartal. Du melder dig ind ved at overføre 100 kr. til foreningens konto og skriver “medlemskontingent” i besked. Eller ved mobilepay til kasserer Svend Aage Nielsen på tlf. 26774543 med beskeden “BAPA - kontingent”. Alternativt kan du betale kontant til kasseren efter aftale.

Bank info:
Arbejdernes Landsbank
Regnr.: 5395
Kontonr.: 0252060

Kontant donation

Har du lyst og mulighed for at støtte med et en gangs kontant beløb, er du hjertelig velkommen til enten at lave en bank overførsel med teksten “donation”, lave en overførsel via mobilepay til Svend Aage Nielsen på 26774543 med teksten “BAPA - Donation” ellers kan du også lave en kontant donation ved forudgående aftale med kasseren.

Sponsoraftale

Ejer, leder eller arbejder du i en virksomhed, som vil sponsorere Aktivitetsparken er dette ligeledes en mulighed. Det aftales individuelt med jeres firma, og vi kan selvfølgelig tilbyde jer eksponering via hjemmeside, Facebook gruppe og fysisk på en sponsortavle i Aktivitetsparken. Har dette jeres interesse så kontakt formand Bjarke Nordentoft på 27570999, eller via e-mailadressen bhnordentoft@gmail.com.

Tal med Vimobil

Vi har indgået en aftale med telefonselskabet Vimobil, de giver 8% retur af jeres abonnement til foreningen, dvs. at i støtter foreningen uden at i tænker over det! Tjek derfor ud om Vimobil har et abonnement som passer til dig, dine børn eller dit firma - som er til glæde for både jer og os www.Vimobil.dk

Bliv medlem af det faglige hus

For hver som melder sig ind i Det Faglige Hus, giver Det Faglige Hus 1000 kr. til foreningen. Det koster ikke ekstra for dig! Det eneste du skal gøre er, at når du udfylder din indmeldelse skal du vælge "Min klub sponsorat", når de spørger hvor du har hørt om Det Faglige Hus, her skriver du så "Foreningen for Øster Bjerregrav Aktivitetspark" i bemærkningsfeltet. og VUPTI så har du hjulpet med at skaffe 1000 kr. til aktivitetsparken. www.detfagligehus.dk.

Sælg hus med EDC Mæglergruppen - Det Runde Hus

EDC Mæglergruppen har givet os mulighed for, at tilbyde jer en kanon god deal, hvis i skal sælge jeres hus, de tilbyder at donere 2500 kr. til foreningen OG give jer en rabat på 8000 kr. inkl. moms i salær på jeres hus! Det er win-win der vil noget, det eneste i skal gøre er, at fortælle jeres mægler, at i ønsker at benytte jer af dette tilbud, ved et salg udbetales donationen til Aktivitetsparken og i modtager jeres rabat på hus salget. www.detrundehus.dk
(Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter og rabatten gælder kun ved indgåelse af en formidlingsaftale)

Er du glad for parken?

Hjælp os med at gøre parken endnu bedre, så det fortsat kan være et tiltrækkende område at komme i.