Kontakt os

Har du et spørgsmål eller bare brug for en dialog? Så er du hjertelig velkommen til at kontakte os, men husk at det er en frivillige forening og vi derfor ikke altid er ved telefonen eller svarer samme dag på email.

Vi står også gerne til rådighed, hvis i har et lignende projekt og har nogle spørgsmål i forhold til hvordan vi har gjort, hvad vi har lært og hvad vi ville gøre anderledes en anden gang.
Bjarke Nordentoft
Formand
Bjarke Nordentoft
Svend Aage Nielsen
Kasserer
Svend Aage Nielsen
E-mail: svendrita.nielsen@gmail.com
Tlf: 26774543
Finn Hald Vestergaard
Finn Hald Vestergaard
E-mail: finn@fivland.dk
Tlf: 61758085

Booking/reservation af aktivitetsparken

Booking eller reservation af området, madpakkehuset eller lignende er ikke en mulighed, da området er åbent for alle. Vil du afholde en fødselsdag, vejfest, klassefest eller noget andet i området? Så er du hjerteligt velkommen, der er næsten altid masser ledig plads - vi anbefaler at du går ind på Facebook-gruppen og laver et arrangement, så andre brugere af området kan se at der er nogle dernede — så vil man typisk planlægge lidt rundt om hinanden og der kan også sagtens være flere arrangementer samtidig.
Når du nu er dernede og bruger området til et arrangement, så husk at hvis du også vil have muligheden en anden gang — så støt foreningen og giv et bidrag, så vi kan sikre vedligeholdelse af området.

Skraldespande/Oprydning

Det er faktisk også os frivillige, der tømmer skraldespande og rydder op i området — gør os derfor en kæmpe tjeneste at hjælpe os mest muligt — tøm gerne affaldsspandene hvis de er fulde, tag et par ekstra stykker skrald med når du rydder dit eget op og tænk på området som var det din egen have og hjælp med den står så pæn, ryddelig og indbydende som muligt.

Hvis du vil være frivillig og hjælpe til i området, eller har brug for at orientere os om forhold omkring området, er du altid velkommen til at kontakte os så vi sammen kan sikre et fantastisk område i mange år endnu.

Er du glad for parken?

Hjælp os med at gøre parken endnu bedre, så det fortsat kan være et tiltrækkende område at komme i.