Hvordan finder jeg Aktivitetsparken?

Aktivitetsparken ligger i Øster Bjerregrav 8 km udenfor Randers langs Viborgvej. Det nemmeste er at køre til Bjerregrav Hallen, hvor der er mange gratis parkeringspladser og kun 50m til Aktivitetsparken.

Adressen til Bjerregrav Hallen er: Blishønevej 33, 8920 Randers NV.

Alternativt kan offentligt transport benyttes, hvor busrute 62 jævnligt kører fra hhv. Randers og Viborg - for info om bustider: Busrute 62.

Når du ankommer til Bjerregrav Hallen, kan du følge den blå pil på oversigtskortet herunder for at komme til aktivitetsparken.

Oversigtskort over aktivitetsparken

Oversigtskort over aktivitetsparken. Billede fra før skaterparken var klar.

Indkøbsmuligheder

Aktivitetsparken har ikke selv nogle salgssteder, men Bjerregrav Hallen har åbent cafeteria, når der er arrangementer og ellers ligger Min Købmand Øster Bjerregrav kun ca. 500m fra parken. Hos købmanden sælges alle hverdagens nødvendigheder, så om du har brug for bleer, snacks, sodavand eller noget at spise, hjælper vores lokale købmand gerne til ganske fornuftige priser.

Hvordan er Aktivitetsparkens toilet- og omklædningsforhold?

Hele året rundt er der adgang til Bjerregrav Hallens toilet- og omklædningsfaciliteter. Der er nyrenoverede toiletter og omlædningsrum med bad, hvis behovet skulle opstå. Placeringen for toilet- og omklædningsfaciliteterne er markeret med det blå toilet ikon på oversigtskortet.

Der er rampe ind i Bjerregrav Hallen, så man kan komme ind med kørestol. Kørestolsvenlige toiletter findes i forbindelse med kantinen. Gå igennem kantinen, ind i hallen og hold til højre (markeret med det lyseblå ikon på oversigtskortet). Ved de kørestolsvenlige toiletter findes der også en pusleplads.

Skrald og affald

Der findes skraldespande rundt omkring i aktivitetsparken, som tømmes jævnligt, men afholder man større arrangementer, såsom børnefødselsdage eller mindre fester, kan skraldespandende hurtigt blive fyldt op. Husk derfor at tømme skraldespandende, hvis du fylder dem op. Der er en stor container ved parkeringspladsen, som kan bruges. Placeringen for containeren er markeret med et rødt skraldespands-ikon på oversigtskortet.

Er du glad for parken?

Hjælp os med at gøre parken endnu bedre, så det fortsat kan være et tiltrækkende område at komme i.